Az Ön vállalkozása milyen típusú etikett címkéket használ?

Igényeljen mintákat, vagy kérjen árajánlatot még ma!

A termékek és szolgáltatások sokszínűsége, valamint a szerencsére egyre szigorúbb fogyasztóvédelmi és biztonsági előírások miatt egyre több esetben kell a cégeknek mind itthon, s mind külföldön etikett címkéket használnia az árucikkek megnevezése vagy speciális jelölése miatt. Így sok cégnél merül fel a kérdés, hogy a címkézést házon belül oldják meg vagy inkább egy külsős alvállalkozót bízzanak meg a matricák előállításával és kiszállításával.

Természetesen mindkét esetnek megvannak az előnyei és hátrányai, viszont a mi tapasztalatunk a DigiCode-nál az, hogy a cégeknek sokkal kényelmesebb kiszervezni a címkézést, mert így garanciát kapnak a minőségre, illetve bármilyen kérdés merül fel az alapanyagokkal, ragasztó típusokkal vagy méretekkel kapcsolatban, akkor nem a fejüket vakargatják a cég asszisztensei, hanem csak felveszik a kapcsolatot velünk, s mi azonnal megválaszoljuk a felmerült kérdéseket.

Abban az esetben, ha minimális mennyiségű címkére van szüksége egy kisebb vállalkozásnak, akkor nem mindig éri meg megbízni egy külsős céget, így ebben a helyzetben mi is azt szoktuk javasolni, hogy ne költsön feleslegesen a cég, ha egyszerűen nincs szüksége ipari mennyiségben matricákra.


Mivel több mint 250 ügyfelünknek sikerült már professzionálisan megtervezni és kinyomtatni a megfelelő minőségű és mennyiségű címkéket, így bátran állíthatjuk, hogy sok éves tapasztalatunknak köszönhetően már otthonosan mozgunk a jogszabályok és irányelvek között, melyek megszabják az egyes típusú matricák tartalmát, alapanyagát, méretét és természetesen a ragasztó típusát.

Emiatt mindegy, hogy laboratóriumi fiolákra, könyvtári könyvekhez, fagyasztott élelmiszerekre vagy olajos, koszos felületekre szeretne matricákat rendelni, óriási kínálatunkban szinte minden típusú termékhez vagy szolgáltatáshoz tudunk biztosítani tartós vagy épp könnyedén lehúzható matricákat.

A különféle etikett címkék tervezésekor természetesen figyelembe vesszük minden ügyfelünk egyedi igényeit, de minden egyes alkalommal felhívjuk megrendelőink figyelmét azokra a fontos részletekre, amelyeket a jogszabályok miatt mindenképpen fel kell tüntetni az adott matricán. Emiatt nem kell aggódnia, mi csak olyan címkéket árusítunk, amelyek 100%-ban megfelelnek a jelenlegi törvényeknek és szakmai előírásoknak.

Ez azért fontos, mert nem mindegy, hogy milyen típusú jelölést kap egy ebolát tartalmazó üvegcse, vagy milyen biztonsági felirat kerül egy forró vagy épp jéghideg felületre - legyen az ajtó, padló vagy óriástartály.

Természetesen tudjuk, hogy a hétköznapi embernek szinte teljesen mindegy, hogy milyen adatok kerülnek fel egy-egy etikett címkére, viszont a szúrópróba-szerű ellenőrzések megnövekedett száma miatt a vállalatoknak nincs meg az a luxus lehetősége, hogy mellőzze az ilyen típusú biztonsági intézkedéseket.

Emiatt cégünk, a DigiCode nemcsak abban tud segíteni, hogy mely típusú ragasztóanyag vagy fényezett, esetleg laminált felületű etikett matrica lesz az Ön cége számára a legoptimálisabb, hanem abban is tudja támogatni az ügyfeleket, hogy pontosan milyen törvényeknek vagy szakmai előírásoknak kell megfelelnie egy-egy matricának.

Amennyiben friss vállalat-tulajdonosként gondol magára, bátran kérdezzen tőlünk, hiszen célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen ne csak a nálunk vásárolt etikett címkék minőségével, hanem a munkamorálunkkal is. Van egy másik lehetőség is, amelynek keretein belül kiküldünk mintákat a kérdéses matricákról, hogy ki tudja próbálni, mielőtt nagy mennyiségben rendelne. Igényeljen mintákat, vagy kérjen árajánlatot még ma!


Ipari és gyártósori címke

Az ipari alkalmazásokban a gyártási berendezések és a leltár nyomon követése vonalkódos címkékkel fontos szerepet töltenek be.

Tovább a címkékhez

Raktári és logisztikai címke

A raktározás, a logisztika és a szállítmányozás is vonalkód-címkékre támaszkodik az automatizálás és a hatékonyság szempontjából.

Tovább a címkékhez

Kereskedelmi és csomagoló címke

Megfelelünk a csomagolás címkézési igényeinek, nem számít, milyen méretű, formájú vagy mennyiségű címkéket szeretne.

Tovább a címkékhez

Laboratoriumi és egészségügyi címke

Tartós vonalkód címkék leboratóriumu felhasználáshoz, injekciós üvegekhez, diákhoz, lemezekhez, kazettákhoz és kriogén anyagokhoz.

Tovább a címkékhez

Termék és biztonsági címke

Biztosítsa eszközeit, vagyontárgyait megfelelő címkézési megoldással, legyen az biztonsági, visszaszedhető vagy antik felületre való.

Tovább a címkékhez

Lépjen velünk kapcsolatba

Az alábbi ürlap kitöltését követően Cégünk egyik munkatársa rövid időn belül kapcsolatba fog lépni Önnel, hogy segítsen a saját, dedikált fiókját létrehozni és válaszoljon bármilyen kérdésre.


Az Ön neve

E-mail címe


Üzenet