Raktári és logisztikai címke

A raktározás, a logisztika és a szállítmányozás is vonalkód-címkékre támaszkodik az automatizálás és a hatékonyság szempontjából.

A raktározás, a kereskedelem, a logisztika és a szállítmányozás vonalkód-címkékre támaszkodik az automatizálás és a hatékonyság szempontjából, úgy mint sok más iparág. Ebből az okból kifolyólag a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot biztosítjuk - a tekercses címkékre, a nyomtatókra, szoftverekre és szkennerekre.
Ha nem találja a megfelelő címkét az Ön egyedi igényeihez, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot velünk és találjuk meg egyött a megoldást.


Szállító és doboz címke

A logisztika és csomagolás területén számtalan elvárást támasztanak a vonalkódokkal szemben.

Tovább a címkékhez

Helykód címke

Ügyfeleinek elégedettsége nem csak a precíz munkát, de a termékek lehető leggyorsabb raktári összekészítést és kiszállítást is megköveteli.

Tovább a címkékhez

Padló címke

A címkéknek melyek a raktárban és a padlón kerülnek felhasználásra a tartóssága jellemzően magasabb, mint bármely más környezetben.

Tovább a címkékhez

Raklap címke

A raklapcímkék használatának segítségével felgyorsíthatja a mindennapos logisztikai folyamatokat, ezáltal pedig időt és pénzt takaríthat meg.

Tovább a címkékhez

Reflektív címke

A reflektív, fényvisszaverő címkék akár 45 méterről is beolvashatók, köszönhetően az infundált részecskéknek, melyek visszatükrözik a fényt.

Tovább a címkékhez