Padló címke

A címkéknek melyek a raktárban és a padlón kerülnek felhasználásra a tartóssága jellemzően magasabb, mint bármely más környezetben.


Termékeink az egyszerű használat érdekében, könnyen olvashatók, könnyen leolvashatók és a lehető legnagyobbak, anélkül, hogy érzékenyek lennének az ütközésre és fizikai behatásokra a targoncákkal szemben. A tiszta és könnyen áttekinthető címkekép elrendezés, a mono és a színes nyomtatás teszi a tapadó vonalkódos címkéket az ügyfelek számára egyedülállóvá és teljesen testre szabhatóvá.

Kínálatunkban számos címkét talál, többek között nagy ellenállóképességű öntapadó címkék és ideiglenes verziók. A nagy ellenállóképességű és alacsony költségű padlóburkolat címke, a nyomtatás és a vékony, laminált alapanyagok keverékéből származik. Minimálisan károsodnak az idő elteltével és mint minden más padlócímke esetében, kivételesen erősek.

Az öntapadós hátsó felületének köszönhetően a felhelyezése egyszerű, de fontos a felületet előzetes alapos megtisztítása mielőtt felhelyezésre kerül.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!Tekercses címke kínálatunk

Padló címke kategóriába tartozó


Műanyag 50*25 mm tekercses címke

Elérhetőség: Raktáron

Készleten: 239 000 darab

Ára: 0.80 Ft/darab

Műanyag 60*30 mm tekercses címke

Elérhetőség: Rendelésre

Kérjen a termékre egyedi árat!