Padló címke

A címkéknek melyek a raktárban és a padlón kerülnek felhasználásra a tartóssága jellemzően magasabb, mint bármely más környezetben.


Termékeink az egyszerű használat érdekében, könnyen olvashatók, könnyen leolvashatók és a lehető legnagyobbak, anélkül, hogy érzékenyek lennének az ütközésre és fizikai behatásokra a targoncákkal szemben. A tiszta és könnyen áttekinthető címkekép elrendezés, a mono és a színes nyomtatás teszi a tapadó vonalkódos címkéket az ügyfelek számára egyedülállóvá és teljesen testre szabhatóvá.

Kínálatunkban számos címkét talál, többek között nagy ellenállóképességű öntapadó címkék és ideiglenes verziók. A nagy ellenállóképességű és alacsony költségű padlóburkolat címke, a nyomtatás és a vékony, laminált alapanyagok keverékéből származik. Minimálisan károsodnak az idő elteltével és mint minden más padlócímke esetében, kivételesen erősek.

Az öntapadós hátsó felületének köszönhetően a felhelyezése egyszerű, de fontos a felületet előzetes alapos megtisztítása mielőtt felhelyezésre kerül.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!