Helykód címke

Ügyfeleinek elégedettsége nem csak a precíz munkát, de a termékek lehető leggyorsabb raktári összekészítést és kiszállítást is megköveteli.


A modern raktárak többsége hatalmas árukészlettel rendelkezik. Éppen ezért a munka gördülékenységének érdekében a leltár és az adminisztráció folyamata ma már digitális formában, központosított számítógépes adatbázisokon belül történik. Ilyen formában ugyanis minden termék könnyedén nyilvántartásba vehető, kereshető és számon tartható.

A hatékony digitális adatbázis megvalósítása azonban komplex feladat, amely jól átgondolt és megtervezett rendszert igényel. Az adatbázis-kezelő szoftvereken kívül szükség van egy olyan hatékony módszerre, mellyel az adott árukészlet gyorsan könnyedén nyilvántartásba vehető. Ennek legegyszerűbb módja a vonalkódok és az azok leolvasására alkalmas szkennerek használatával kiépített helykód rendszer kialakítása.

A helykód rendszer fizikai kiépítésének leggyakoribb típusa a polcokat vagy polcsorokat azonosító címkék használata. A polcokat olyan etikett címkékkel jelöljük meg, melyek vonalkód formájában tartalmazzák és pillanatokon belül leolvashatóvá teszik az azokon szereplő termékek azonosítása céljából lényeges információit.

A helykód rendszer használatának előnyei

A vonalkódos nyilvántartás gyors és hatékony módja az adminisztrációnak. Egyszerre könnyíti meg a raktárosok és adminisztrátorok feladatát, hozzájárulva ezzel a dolgozók produktivitásának látványos növekedéséhez. A vonalkódok használata ráadásul nagyban csökkenti az esetleges adminisztrációs hibák, beviteli problémák lehetőségét is.

Milyen a jó helykód címke?

Az igazán jó helykód címkék a vonalkódok mellett különböző színkódokkal, és nyilazott jelölésekkel is segítik a dolgozók eligazodását a raktárban található polcsorok közt. A reflektív címkeanyagok a gyártás során szintén általánosan használatosak, mivel felületüknek köszönhetően könnyebbé teszik a nagytávolságú vonalkód-beolvasást.
A jó címkéket fel lehet szerelni műanyag plakátok felfüggesztésével, elhelyezhetjük állványok felett, vagy mágnesek segítségével akár könnyen mozgathatóvá is tehetjük a raktár területén.

Az általunk gyártott címkék erős ragasztórétegüknek köszönhetően a legkülönbözőbb raktári felületeken rögzíthetők.
Üres tekercses címkék vagy igény szerinti, egyedileg előre nyomtatott címkék is többféle méretben kaphatóak.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!