Biztonsági és figyelmeztető címke

A biztonsági címkék gyakori felhasználási területei közé tartoznak a játékok, háztartási tisztítószerek, gépek, elektromos berendezések, vegyszerek és csecsemőtermékek figyelmeztetései.


Biztonsági címkéink célja, hogy felhívják a figyelmet az esetleges veszélyhelyzetekre, balesetveszélyre, megakadályozva ezzel az esetleges szerencsétlenségeket és személyi sérüléseket. Annak érdekében, hogy hatékonyan láthassák el feladatukat, veszélyre figyelmeztető címkéinket élénk, szembetűnő színekben tervezték, és strapabíró, időtálló anyagból készítették.

Mikor lehet szükségem biztonsági címkére?

A biztonsági és figyelmeztető címkék felhasználása sokoldalú lehet. Leggyakrabban a játékokon, háztartási tisztítószereken, vegyszereken, balesetveszélyes gépeken, elektromos berendezéseken találkozhatunk velük. Egyvalami azonban mindegyikben közös: a legtöbb biztonsági címkének, akár kültéri, akár beltéri felhasználású, mindig rendkívül tartósnak kell lennie.

A biztonsági címkézést illetően a legtöbb vállalkozásnak meg kell felelnie bizonyos hazai, valamint nemzetközi előírásoknak. Ilyen előírások az ANSI, az ISO, a NEMA és az OSHA Globális rendszereinek követelményei.

Milyen címkét válasszak?

Üzletünkben az üres tekercs címkék mellett olyan UL elismeréssel rendelkező címkéket is forgalmazunk, melyek különböző, jellemzően biztonsággal kapcsolatos információkkal lettek előre ellátva. Ezek az információk lehetnek fontos figyelmeztetések, óvintézkedési előírások, telepítési utasítások, vagy elektromos besorolás is.

Üzletünkben emellett üres stancolt címkéket és a kompatibilis festékszalagokat is forgalmazunk. Így ha Önnek épp arra van szüksége, saját, tartós figyelmeztető címkéit maga is megtervezheti és bármely, erre a célra alkalmas címkenyomtatón kinyomtathatja.

Az extra erős tartósság érdekében filmbevonatot (felső laminálást) is készíthetünk a címkék felületén. Ez megóvja őket a kopástól, a vegyszerek és oldószerek maró hatásaitól, a különböző szennyeződésektől, a zsírfoltoktól, valamint az UV-sugárzás káros hatásaitól.

A koszos felületekre történő, hosszú élettartamú ragasztás érdekében különleges ragasztókkal is rendelkezünk. Ezek az erős ragasztók az olyan felületeken is képesek helytállni, mint a fém vagy a beton, de a makacs, olajos szennyeződés sem jelent számukra különösebb problémát.

Kizárólag a legjobb minőség

A legtöbb termékünket már előzetesen teszteltük, hogy megfeleljenek az olyan, teljesítményekre vonatkozó, szigorú követelményeknek, mint az olvashatóság megőrzése, a megrongálódással szembeni ellenállás, és a felületre való, állandó tapadás képessége.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!