Kábeljelölő címke

Rakjon rendet Ön is a kábeldzsungelben és lássa el vezetékeit minden fontos információval a biztonságosabb és gördülékenyebb munka érdekében.


Ugye Ön is szeretné, ha rendet tudna tenni a számítógépeit, különböző eszközeit összekötő kábelek, vezetékek rengetegében? A gördülékenyebb és biztonságosabb munka érdekében könnyen használható, nyomtatható tekercses címkéket kínálunk a vezetékek és kábelek gyors, világos és gazdaságos információkkal történő ellátásához, rendszerezéséhez.

Hogyan működik a kábeljelölő címke?

A kábeljelölő címkék információkkal ellátott felületét részben, vagy teljes egészében fekete-fehérben szokták nyomtatni. Így könnyen olvasható és kódolható marad a rajta található információ vagy grafika. Az általunk forgalmazott önlamináló kábelcímkék egyszerűen nyomtathatók, könnyedén felhelyezhetők, és lehetővé teszik a kábelek és vezetékek évekig tartó, biztonságos azonosítását. A kábelek azonosítására használható címkék a nyomtatható felület mellett pedig egy teljesen átlátszó toldalékkal rendelkeznek.

Ez az a felület, ami a kábelre történő helyezéskor lefedi a nyomtatott részt, kiemelkedő tartósságot biztosítva a jelölésnek, megvédve az információkat a karcolásoktól, a víztől a vegyszerektől, és egyéb környezeti behatásoktól. Az ugyanezen a felületen található, erős ragasztóréteg gondoskodik arról, hogy a címkét a kábelek általunk választott pontján fixen pozícionálhassuk.

Milyen kábeljelölő megoldások közül választhatok?

Áruházunk szilárd drót és kábeljelölő címkékkel is foglalkozik, melyek mindegyike szakadásmentes, vízálló és időtálló. Nem csak üresen történő megvásárlásukra, de igény szerinti nyomtatásukra is lehetősége van, íves kivitelben, lézerrel és tintasugaras nyomtatókkal egyaránt.

Tekercses thermál kábeljelölő-címkéink használatával egyszerre több száz, vagy akár több ezer címkét is nyomtathat. Egyedi, személyre szabott megoldást nyújtunk minden vezetékes és kábeljelölési igényre - beleértve a népszerű CAT 5 és CAT 6 hálózati kábeleket is. A víztisztaságú poliészter 0°C és 100°C közötti értékre állítható, a címkéink pedig beltéri és kültéri használatra is egyaránt alkalmasak.

Az általunk árusított kábeljelölők előnyei
  • Egyszerűen nyomtathatók
  • Strapabíróak
  • Kültéren is használhatók
  • Ellenállóak a vízzel és a különböző szennyeződésekkel szemben
  • Igény esetén tesztelhetők


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!