Öntapadó címke

A tekercses címkék lehetővé teszik a címkék egyszerű és sokoldalú feldolgozását vagy csomagolását - akár gépi, akár manuális módon.


Az öntapadó címkék (általában termékcímkékként ismertek) és a promóciós matricák számos módon állíthatók elő. Szakterületünk az öntapadós, nyomtatott címkék tekercselésére.

Miért gyártják az öntapadós címkéket tekercsekben?
A tekercseken történő gyártás lehetővé teszi a címkék egyszerű és sokoldalú feldolgozását vagy csomagolását - akár gépi, akár manuálisan. Az ilyen típusú címkéket nyomásérzékeny címkéknek, digitális címkéknek vagy egyszerűen címkéknek nevezhetjük.

Hogyan használhatók az öntapadó címkék?
Az általunk gyártott címkék nagy hányadát automatizált gépeken alkalmazzák a termékekre, például a palackozó/csomagoló gyártósorok címkéző gépeiken. Ezek a tekercses címkék tökéletesek a tiszta és gyors alkalmazásra. Az öntapadós címkéket manuálisan is alkalmazhatják a szerződéses csomagolást végző vállalatnál vagy az induló vállalkozásokon belüli is. Függetlenül attól, hogy öntapadó címkéket használ a kézzel vagy a gépen keresztül, üveg palackok vagy más csomagolásokhoz, tiszta és hatékony vezetést követel - nincs szükség további ragasztásra.

Milyen előnyei vannak az Öntapadó tekerecses címke nyomtatásnak?
A fent említett gyors és hatékony alkalmazási idő mellett a tekercscímkék számos más előnyben is részesülnek.
Egyedi formák, méretek és bevonatok mind lehetségesek. A márka és a termék hirdetése az egyedi nyomtatott címkék használatával a legegyszerűbb!

Milyen anyagokat használunk öntapadó címkék gyártásakor?
Képesek vagyunk teljes körű szabványos, prémium és speciális anyagokat használni. Fontos megfontolni a felhasználáshoz leginkább megfelelő, alkalmazni kívánt ragasztót is. Az anyagok többségén álltalános, normál ragasztó található, amely tökéletesen alkalmas a termék címkézésére. Szükség esetén fagyasztható ragasztót és alacsony tapadású ragasztót is kínálunk.

Lehetséges egyedi formájú címkéket gyártani?
Röviden, igen! A normál négyszögletes és kör alakú címkékről egészen a bonyolult tervezésű, egyedi formájú címkékig bármi megvalósítható. Ha meg tudja határozni a címke méretét és formáját a nyomtatásra kész címke grafikájával, akkor vágószerszámokat készítünk és kezdődhet a gyártás.

Milyen színeket használhatok a címkéken?
Az öntapadó címkéket csaknem minden színnel tudjuk nyomtatni. Az egyetlen színtől egészen a négyszínű (CMYK) folyamatig számos Pantone színnel.
Fém színek nyomtatására, fémes színek szimulálására és fóliás bélyegző fémes színekre is alkalmasak - tökéletesek a prémium termékcímkékhez.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!

  • Magas olaj és gázkibocsáltás
  • Kiváló időjárásálló címke (UV és napsugárzás álló)
  • Vegyszer és fehérítő álló címke

Érdekel, vegyék fel velem a kapcsolatot!