Raklap címke

A raklapcímkék használatának segítségével felgyorsíthatja a mindennapos logisztikai folyamatokat, ezáltal pedig időt és pénzt takaríthat meg.


A raktározás, a gyártás, valamint a logisztika területén tevékenykedő cégek szempontjából nélkülözhetetlen, hogy mindig pontos nyilvántartást vezessenek rendelkezésre álló készleteikről. A raklapok címkézése megkönnyíti az adminisztrációs feladatokat, a saját készlet nyilvántartását, és egyszerűbbé, gördülékenyebbé teszi az áruszállítás folyamatát is.

A raklapokra halmozott termékek azonosítására szolgáló öntapadós címkék homogén és heterogén egész raklapok, valamint rétegelve csomagolt termékek azonosítására egyaránt alkalmazhatók. A raklapok jelölésére használt címkének a hatékony felhasználás érdekében a logisztikai egység tartalmával, méretével, súlyával és származásával kapcsolatos információkat kell tartalmaznia.

A raklap címke az esetek többségében három részből áll:

  • A felső szakaszban jól olvasható információ, például a szállító cég neve található
  • A középső szakasz a vonalkódos információkat tartalmazza, egyszerű, szöveges formában.
  • Az alsó rész magát a vonalkód formájában tárolt információkat tartalmazza


Milyen fajta raklap címkét válasszak?

A raklap címkézéséhez általános ragasztóval ellátott thermál papír, vagy normál papír alapanyagú öntapadó tekercses címke használata javasolt. Tekercses címke kínálatunkban Ön többféle méretben válogathat az erős, minőségi ragasztófelülettel ellátott raklap címkék közül.

Hogy melyiket választja, leginkább attól függ, a kész címkéi milyen igénybevételnek lesznek a felhasználás során kitéve. Mindkét anyagnak megvannak a maga előnyei. Míg a thermál papír nyomtatása lényegesen olcsóbb, a kész címke pedig normál körülmények közt akár 3 évig is megőrizheti a rányomtatott információt, addig környezetváltozás esetén nagyobb eséllyel van kitéve az elszíneződésnek, mint némileg drágább, a festékszalaggal nyomtatható, papíralapú tekercs címke.

Mire lehet szükségem a hatékony címkézéshez?

Üzletünkben nem csak a raklapok azonosításához használatos, öntapadós címkéket, de a nyomtatásukhoz szükséges, egyéb kellékeket is megtalálhatja. A Zebra címkenyomtatói például kiválóan alkalmazhatók akár kiskereskedelmi körülmények, akár nagyobb, ipari igénybevétel esetén is.

Ha pedig egyelőre nem szeretne saját nyomtatóra beruházni, munkatársaink rendelkezésére állnak címkéinek megvalósításában, a tervezés fázisától egészen a kivitelezésig. Ehhez nincs másra szükségünk, mint a címkék tervezett méretének, anyagának, tartalmuk bonyolultságának, valamint az igényelt mennyiségnek ismeretére.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!

  • Egyénileg nyomtatott vagy üres nyomtatványok
  • Színes, grafika, vonalkód vagy egyszerű szöveg
  • Testreszabható méret és forma

Érdekel, vegyék fel velem a kapcsolatot!