EAN 13 címke

A kiskereskedelmi polcokon lévő, EAN13 vonalkóddal ellátott termékekhez sokféle méretű címkét kínálunk vállalkozások számára.


Az automatikus adatbevitel legelterjedtebb módja a lineáris vonalkódos termékazonosítás. Az EAN13 a kiskereskedelemben világszerte elterjedt vonalkód szabvány, ami 13 karaktert kódol, és (akár csak könyvek és magazinok esetében az ISBN / EAN-kód) minden esetben az adott termék gyártójához kapcsolódik.

A kód első három karaktere azt az országot jelöli, ahol a gyártó regisztrált. Ezt követi hat számjegy, a gyártót meghatározó, úgynevezett cégprefixek. A sort záró karakterek a terméket illető, egyedi információkat tartalmazzák.

Ha egy adott terméket a kiskereskedelmi piacon szeretne értékesíteni, akkor mindenképp rendelkeznie kell EAN13 kóddal, mely a GS1 Magyarország rendszeren keresztül követhető nyomon. Abból a célból, hogy az ellátási láncban biztosítsa az áruk megfelelő ellenőrzöttségét és biztonságát. A tömeggyártásban készült árucikkek gyakran már előre, a termék színes nyomtatott címkéinek formájában tartalmazzák az EAN13 kódokat.

Hogyan vásárolhatok EAN13 címkét?

Az EAN13 címkék vásárlásához Önnek először a GS1 Magyarország szabványügyi szervezetéhez kell fordulnia, és EAN számot igényelnie az adott termékhez. Miután kijelölték az EAN számát, címke-szakértőink igény szerint segítenek Önnek a nyomtatott címkék megtervezésében, hogy azok egyaránt megfelelően illeszkedjenek a hatályos szabványokhoz és az adott termék arculatához.

A kiskereskedelmi csomagolási követelmények mellett saját formatervezési mintáinkból is tudunk dolgozni - logókkal, biztonsági bevágásokkal, különleges formákkal és méretekkel is hozzájárulhatunk termékei egyedi megjelenéséhez!

Milyen formában érhető el az EAN13 címke?

A kiskereskedelmi polcokon található, EAN13 vonalkóddal ellátott termékekhez sokféle, különböző méretű címkét kínálunk vállalkozások számára. EAN13 címkéit megrendelheti üres tekercses kivitelben, vagy akár előre nyomott formában is. A választás az Öné!

Ha nincs ideje, nem tud szabad munkaerőt szánni a nyomtatásra, vagy egyszerűen nem akar befektetni egy vonalkód nyomtatóra és szoftverre, válassza bérnyomtatási szolgáltatásunkat! Garantáljuk, hogy az általunk készített címkék egyaránt méretpontosak, esztétikusak, és megfelelnek a GS1 nyomtatási minőségi és vonalkód-dekódolási szabványoknak.

Ha pedig valóban saját EAN13 címkéit szeretné nyomtatni, tekintse meg az üres címke és nyomtató kínálatunkat, valamint vessen egy pillantást az általunk forgalmazott vonalkód-szkennerere is. A termékek minden kiskereskedelmi művelethez megfelelő kombinációban állnak az Ön rendelkezésére.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!