Szállító és doboz címke

A logisztika és csomagolás területén számtalan elvárást támasztanak a vonalkódokkal szemben.


A logisztikai és csomagolási feladatokat ellátó cégek esetében a vonalkód címkék használata a legelterjedtebb módja a termékek azonosításának. Egyes kiskereskedelmi üzletláncok azonban, ha címkézésre kerül a sor, a minőség helyett a mennyiséget részesítik előnyben. Pedig a nem megfelelő alapanyag használatával feláldozzák a termékeiken használt vonalkódok minőségét. Emiatt nem csupán az adott árucikkek azonosítása lesz nehezebb, de az illetékes hatóságok különböző, százezres nagyságrendű bírságokat is szabhatnak ki rájuk.

Hogy az efféle kellemetlenségeket elkerülje, kínálatunkban Ön is a céljainak leginkább megfelelő, kiváló minőségű logisztikai és csomagoló címkék közül válogathat.

Milyen fajta címkét válasszak?

Webáruházunkban egyaránt a megtalálhatóak a legjobb minőségű thermál és papír alapú címkék is. Mindegyiket céljainak megfelelően, különböző méretekben vásárolhatja meg. A thermál címke nyomtatók tökéletesen alkalmasak akár egy, akár több ezer címke gyors és rugalmas nyomtatására is. Éppen ezért ez a konstrukció mára gyakorlatilag szabvánnyá nőtte ki magát. Az elmúlt időszakban azonban a lézeres íves címkék nyomtatása is nagyon népszerű lett, amit különösen a nagyobb címkeformátumok esetében alkalmaznak előszeretettel.

A különböző méretű etikett címkék lehetővé teszik, hogy a borítékokon és kisebb csomagokon túl a nagyméretű dobozokat is hatékonyan tudjuk ellátni a szállításhoz szükséges információkkal.

Mire lehet szükségem a hatékony címkézéshez?

Üzletünkben nem csak a dobozok és különböző csomagok azonosításához használatos, öntapadós címkék, de a nyomtatásukhoz szükséges, egyéb kellékeket közül is kedvére válogathat. A Zebra címkenyomtatói kiválóan alkalmazhatók akár kiskereskedelmi körülmények, akár nagyobb, ipari igénybevétel esetén is.

Ha pedig nem szeretne saját nyomtatóra beruházni, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére címkéinek megvalósításában, a tervezés fázisától egészen a kivitelezésig. Ehhez nincs másra szükségünk, mint a címkék tervezett méretének, anyagának, és tartalmának ismeretére, valamint arra, hány példányban szeretné őket nyomtattatni.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!