Előnyomott vagy üres címke

A nyomtatott címkék megvásárlásával színes, színsávokkal és grafikákkal ellátott laminált címkét is rendelhet.


Az a döntés, hogy a laboratóriumi címkéket házon belül nyomtatják meg, vagy azokat a címke gyártótól előzetesen nyomtatják meg a címke felületére, a gazdaságosságon és a tartósságon kell alapulnia. Kisebb létesítmények, amelyek csak néhány - vagy évente 10.000-nél kevesebb - injekciós üveget, lemezeket vagy kémcsőveket kezelnek, célszerű lehet egyedi előrenyomott címkéket vásárolni. Ha a címkeinformációk általában szekvenciális számozással generikusak, akkor az előre nyomtatott címkék megrendelése kiváló választás a kis laboratóriumokhoz.

Ha viszont a címkékhez olyan kiterjedt egyedi adatokra van szükség, amelyeket nem adhat meg a vásárláskor, akkor önnek kell nyomtatnia üres tekercses címkére.

A végső tartósság érdekében javasoljuk a címkék laminálását egy tiszta filmfóliával, hogy megvédje nyomtatott adatait a nedvességtől, vegyszerektől és oldószerektől. A címkék laminálásának legegyszerűbb módja az, hogy megbíz bennünket, hogy nyomtassuk ki előre. A nyomtatott címkék megvásárlásával a színes címkékkel, színsávokkal és grafikákkal is készíthetünk.

Vannak olyan megoldások is, amelyek segítségével saját címkéket nyomtathat laminálással, de álltalában ezek egy kicsit munkaigényesebbek és speciális címkézést ígényelnek!


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!

  • Nagy mennyiségű, tömeges feldolgozás
  • Rugalmas rendszer összekapcsolás
  • Egyéni, változó páciensek mintaadatainak nyomon követése

Érdekel, vegyék fel velem a kapcsolatot!