Kereskedelmi és csomagoló címke

Megfelelünk a csomagolás címkézési igényeinek, nem számít, milyen méretű, formájú vagy mennyiségű címkéket szeretne.

A csomagolás magában foglalja az értékesítésre, tárolásra és elosztásra szánt termékeket és ezek védelmére és reklámozására használt mindenféle anyagot. Kínálatunkban megtalálható a széleskörben elterjedt népszerű címke méretek a kiváló minőségi vonalkódos azonosításához, egészen a raktárakban és a logisztikában használatos, ömlesztett címkékig. Felismertük azt a tényt, hogy a csomagolás (és a címkék) minősége közvetlenül tükrözheti a vevőnek a termék minőségére vonatkozó megítélését, és hogy ezek a sikeres marketing lényeges része. Azt is tudjuk, hogy megbízható, könnyen olvasható vonalkódok létfontosságúak a készletek, a logisztika és - talán a legfontosabb - feldolgozásához - a kiskereskedelmi EAN13 vonalkódok sikeres letapogatásához a pénztárban! A jó csomagolás megtervezésénél a marketingszakembereknek nem csak azt kell megvizsgálniuk, hogy hogyan lehet a csomagolást a legszebbé tenni, hanem azt is, hogy miképpen tehető kényelmessé az olvasása és értelmezáse a felhasználók számára.

Arra is kell gondolni, hogyan lehet megakadályozni a fizikai károkat és milyen biztonsági korlátokra van szükség a szennyeződés elkerülése érdekében. Az általános csomagolásban tárgyalt ugyanazon problémák közül számos ugyanúgy vonatkozik a használt címkézésre is.

A csomagolási konténerek általában fémből, üvegből, fából, műanyagból, filmből és kartonból készültek. Fontos, hogy a címkézés nem csak vonzó és könnyen olvasható, hanem állandóan rögzítve maradjon ezeken a felületeken. Azt is tudjuk, hogy vannak olyan idők, amikor állandó címkét szeretne, hogy könnyen kivenhessük a terméket anélkül, hogy kárt okoznánk.


Növény és kertészeti címke

A címkéket állandó kültéri használatra tervezték, melyek ellenállnak a napfénynek, a hőnek, a páratartalomnak, a víznek és a szélnek.

Tovább a címkékhez

Élelmiszeripari címke

Az élelmiszeripari címkéknek esztétikai és törvényi előírás szempontjából is több dolgot kell teljesíteniük. Ezért fontos a megfelelő formátum és méret kiválasztása.

Tovább a címkékhez

Étrend kiegészítő címke

Az étrend kiegészítő címkéken esztétikai és törvényi előírás szempontjából több dolgot kell teljesíteni, ezért fontos a megfelelő méret kiválasztása.

Tovább a címkékhez

EAN 13 címke

A kiskereskedelmi polcokon lévő, EAN13 vonalkóddal ellátott termékekhez sokféle méretű címkét kínálunk vállalkozások számára.

Tovább a címkékhez

ISBN könyv címke

A könyvtárak, az egyetemek, a nagykereskedők és a forgalmazók kötelesek ISBN-t használni a nyomonkövethetőség érdekében.

Tovább a címkékhez