Kriogén címke

A címkék megfelelnek a laboratóriumi azonosításhoz szükséges kriogén, steril és pormentes követelményeknek.


A Genetika, a DNS Szekvencia és a kapcsolódó laboratóriumi tudományok területén alkalmazott egyedi kriogén címkéket ajánlunk. Speciálisan megtervezett címkéink egyenletes tapadást biztosít a különféle injekciós üvegekhez, kémcsövekhez és lemezekhez.

Ideálisak a tárolók oldalának és tetejének, a vacutainer csövek, a fagyasztó dobozok és más fagyasztótartályok címkézésére. A mikroszkóp tükör és az üveg kupakok felületösszetételük miatt egy előzetes teszt ajánlott.
Fagyasztókhoz (-80°C), folyékony halmazállapotú és gőzhalmazállapotú folyékony nitrogén (-196°C) hosszú távú tárolásához, szárazjéges szállításhoz.

A vízálló, időjárásálló és kopásálló címkék magas hőmérsékleten +120°C-ig stabilak, a Gamma besugárzásnak (50 Kg-ig) és forró vízzel (+100°C -on, 2-3 percig) ellenállnak. Ezenkívül ellenállnak a DMSO és más enyhe vegyszerek és mosószerek expozíciójának, bár további tesztelés ajánlott.

Jól használható laboratóriumi termékekhez, beleértve a palackokat és főzőpoharakat.
Az erős szerves oldószerek és vegyi anyagok (xilol, toluol, alkoholok, formalin), fizikai kopás és ismétlődő tisztítás, valamint a biztonsági aggodalmak (pl. Információvesztés vagy hamisítás) kitettségének is optimális.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!

  • Szilikonos bevonat műanyag és üveg ampullákon
  • Görbe felületekre
  • Nedvesség és fagyasztás álló címke
  • Színes, grafika, vonalkód vagy egyszerű szöveg

Érdekel, vegyék fel velem a kapcsolatot!