Autó ipari és alkatrész címke

Az autóipari címkék fontos információkat hordoznak, így lényeges, hogy extrém körülmények közt és nagy igénybevétel esetén is helytálljanak.


Az autóiparban használatos címkék felhasználásukat tekintve sokoldalúak lehetnek. Az autó belső terében éppúgy találkozhatunk velük, mint az alvázon, vagy a motorháztető alatt rejtőző alkatrészeken. Szolgálhatnak különböző alkatrészek azonosítására, de figyelmeztető és biztonsági feladatot is betölthetnek. Éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy különböző külső hatásokkal, vegyszerekkel és magas fokú hőmérsékletingadozással szemben is ellenállóak legyenek.

Az autóipari felhasználás során kiemelten fontos, hogy csakis nagyon jó minőségű, extrém körülmények közt is helytálló etikett címkét használjunk. Mindig érdemes arra törekedni, hogy az általunk választott matrica felülete és ragasztóanyaga is erős és tartós legyen, és a lehető legnagyobb ellenálló-képességgel rendelkezzen. Helytállva az autógyártás, a tesztelés, valamint a mindennapi igénybevétel során felmerülő, szélsőséges körülmények között is.

Minőségi alapanyaggal a tökéletes végeredményért

Az általunk forgalmazott alkatrész címkék mindegyike nagy igénybevételre, mindennapos indusztriális felhasználásra lett tervezve. Ipari szilárdságú ragasztóinknak köszönhetően szélsőséges körülmények között is tökéletesen megállják a helyüket és nagy igénybevétel esetén is használhatóak maradnak.

Ezeket a kifejezetten ipari felhasználásra tervezett, speciális címkéket úgy alkották meg, hogy sok a gyártás során bekövetkező, nagy hőingadozással szemben is képesek legyenek felvenni a harcot. Valamint az időjárás viszontagságainak, az extrém hőmérsékletváltozásnak, a szennyvíznek, az olajnak, a vegyszereknek, a savaknak, a különböző oldószereknek, és a petróleumtermékeknek is képesek ellenállni.

Fontos a jó minőségű nyomtatás

A figyelmeztető és biztonsági céllal készült autóipari címkék alapanyaga mellett az is lényeges, hogy a matricákon látható információkat prémium festékszalaggal kerüljenek nyomtatásra. A végső immunitás érdekében így erős festékréteg képződik a kész címkék felületén.

Webáruházunkban a kiemelkedő minőségű autóipari és alkatrész címkéken kívül a nyomtatáshoz szükséges eszközök mindegyike megtalálható. Az általunk forgalmazott címkenyomtatók között egyaránt találhat a kiskereskedelemben használatos, valamint ipari igénybevételre is alkalmas eszközöket.

Amennyiben pedig egyelőre nem szeretne beruházni saját címkenyomtatóra, kollégáink szívesen állnak rendelkezésre saját címkéinek megvalósításában, és a tervezéstől egészen a nyomtatásig terjedő folyamat során segítenek megvalósítani elképzeléseit!

Próbálja ki, mielőtt fizetne érte!


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!

  • Magas olaj és gázkibocsáltás
  • Akkumulátor címke
  • Egyénileg nyomtatott vagy üres nyomtatványok
  • Színes, grafika, vonalkód vagy egyszerű szöveg
  • Testreszabható méret és forma
  • Szigorú szabványok

Érdekel, vegyék fel velem a kapcsolatot!