Vegyszerálló címke

Tartós vegyszerálló tekercses címkék, melyek igény szerint ellenállnak a benzin, aceton és egyéb vegyi anyagok káros hatásainak.


A vegyipari használat során kiemelten fontos, hogy az általunk alkalmazott vegyszerek címkéi tartósak és ellenállóak legyenek, mind a különböző oldószerekkel, tisztítószerekkel, mind pedig a nedvességgel szemben. A hatóságok méretes büntetéseket szabhatnak ki ránk abban az esetben, ha az ellenőrzések során hiányosságokat észlelnek, és vegyszeres tárolóegységeinken kopott, sérült, vagy olvashatatlan címkével találkoznak.

Az általunk gyártott és forgalmazott vegyszerálló címkéket kifejezetten vegyipari felhasználásra tervezték, így vegyszeres tartályok, edények, hordók, konténerek, és egyéb tárolóeszközök jelölésére is kiválóan alkalmasak.

Ha Önnek is fontos a biztonság és nem szeretne bírságra költeni, üzletünk kínálatában számos címkenyomtatóhoz találhat az ipari alkalmazáshoz megfelelő, vegyszerálló tekercs címkét.

Az általunk kínált vegyszerálló címkék előnyei

 • Szinte bármilyen szilárd felületen használhatók
 • A legszélsőségesebb környezetben is helytállnak
 • Ellenállnak a mostoha időjárási viszonyoknak
 • Ellenállóak a különféle vegyszerek hatásaival szemben
 • Könnyedén tisztíthatók
 • Költséghatékonyak

Ipari szilárdságú ragasztóinknak köszönhetően a nyomtatható címkék szélsőséges körülmények között, akár oldószerpárában, gőzben, vagy extrém időjárási viszonyok mellett is képesek hatékonyan helytállni. Szennyvíznek, olajnak, vagy vegyszerek hatásainak kitéve is alkalmazhatóak a különböző, szilárd felületeken. A felhelyezett címkék belesimulnak a felületbe, ezáltal könnyedén tisztíthatók, moshatók, sarkaik pedig nem vállnak el a felszíntől.

A vegyszerálló etikett címkéknek ezen felül az olyan makacs vegyszerek és vegyi anyagok sem jelenthetnek gondot, mint az aceton, az ásványolaj, a skydrol és a xilol, a hidraulikus és fékfolyadékok, a szénhidrogén folyadék, a kenőzsír, a petróleum, a hidrogén, a kénsav, foszforsav, salétromsav, vagy a triszuódim-foszfát.

Az általunk forgalmazott címkék nem csupán a legszélsőségesebb környezetben állják a sarat, de lehetővé teszik a költséghatékony megoldást az ipari alkalmazáshoz. A címkenyomtatás során pedig a speciális vegyszerálló címkék felületére címkenyomtató segítségével szinte bármilyen szöveg, vonalkód, vagy egyéb grafika is rákerülhet.


Amennyiben nem biztos a döntésében, tegyen egy próbát etikett címkéinkkel!
Kérésre ingyenes, 1-2 darabos mintát biztosítunk postai úton a telephelyére címezve!

Nyomtassa ki, majd ragassza fel őket az adott felületre, és bizonyosodjon meg saját maga az eredményről.
Garantáljuk, hogy nem lesz csalódott!

 • Vegyszer és fehérítő álló címke
 • Fékfolyadék és olajos környezethez
 • Magas ellenállás alkoholokkal szemben
 • Benzin és dízel álló
 • Acetonnal szembeni ellenállóság

Érdekel, vegyék fel velem a kapcsolatot!