Ipari és gyártósori címke

Az ipari alkalmazásokban a gyártási berendezések és a leltár nyomon követése vonalkódos címkékkel fontos szerepet töltenek be.

Az ipari alkalmazásokban a gyártási berendezések és a leltár nyomon követése vonalkódos címkékkel fontos szerepet tölthet be a - gyakran szélsőséges körülmények között. Ezért kínálunk masszív, erős és megbízható ipari címkéket, amelyek képesek ellenállni nagy ígénybevételű körülmények között, beleértve a kopást, a nedvességet, a szélsőséges hőmérsékleteket, a vegyszereket, az oldószereket és a szigorú minőségi előírásokat.


Autó ipari és alkatrész címke

Az autóipari címkék fontos információkat hordoznak, így lényeges, hogy extrém körülmények közt és nagy igénybevétel esetén is helytálljanak.

Tovább a címkékhez

Olajos és koszos felületre címke

Állandó, nagy teherbírású címkék a robusztus gyártási környezetekhez, rendkívül erős ragasztóanyaggal.

Tovább a címkékhez

Vegyszerálló címke

Tartós vegyszerálló tekercses címkék, melyek igény szerint ellenállnak a benzin, aceton és egyéb vegyi anyagok káros hatásainak.

Tovább a címkékhez

Nyomtatott áramkör címke

A nyomtatott áramkörök és egyéb magas hőtermelési folyamatok különleges igényeket támasztanak a vonalkód címkékkel szemben.

Tovább a címkékhez

Üveg és hordó címke

Az üveg és a hordó címkéknek egyszerre különböző tartalmi, figyelmeztető és oktató információkkal is rendelkezniük kell.

Tovább a címkékhez

Fűrészárú címke

A fűrészanyagcímkék ellenállnak a különféle szélsőségekes a szabadtéri időjárásnak, a hőmérsékletnek és a vegyszereknek.

Tovább a címkékhez

Biztonsági és figyelmeztető címke

A biztonsági címkék gyakori felhasználási területei közé tartoznak a játékok, háztartási tisztítószerek, gépek, elektromos berendezések, vegyszerek és csecsemőtermékek figyelmeztetései.

Tovább a címkékhez

Kábeljelölő címke

Rakjon rendet Ön is a kábeldzsungelben és lássa el vezetékeit minden fontos információval a biztonságosabb és gördülékenyebb munka érdekében.

Tovább a címkékhez